ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΜΕ ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΕΡΓΑ

Η σχέση μου με τον σύλλογο ''Η ΠΙΣΤΗ'' ξεκίνησε το 2012 όταν μέσω της ομάδας όπου παραμένω ενεργό μέλος Ζωγράφοι σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ ενημερώθηκα πως ο σύλλογος χρειάζεται άτομα εθελοντές για το καλλιτεχνικό εργαστήρι . Επισκέφτηκα το Παίδων Αγ.Σοφία από την άλλη είσοδο. Εκεί που στεγάζεται το κτήριο Μαριάννα Βαρδηνογιάννη .Εκεί που φιλοξενείτε ο σύλλογος Η ΠΙΣΤΗ.  Έδωσα μία μικρή συνέντευξη, περισσότερο γνωριμία ήταν, με την καλή φίλη Ρίτα Οικονόμου, εμψυχώτρια του συλλόγου...πέρασα.Μέσα στους εθελοντές . Δίνοντας ένα βαζάκι αστερόσκονη. Η πρώτη μου επαφή με τα παιδιά αυτά. Με τα δυνατά παιδιά . Ήταν μοναδική. Δεν θα ξεχάσω βγαίνοντας από το κτίριο...τον αέρα που ένιωσα να χαιδεύει το πρόσωπό μου...δεν θα ξεχάσω τα χρώματα του ουρανού...όλα μου φάνηκαν διαφορετικά...ενώ ήταν ακριβώς τα ίδια... Τα παιδιά αυτά...κάθε φορά που ζωγράφισα μαζί τους...είχαν να μου δώσουν και  κάτι. Κάτι σημαντικό. Δύναμη...για την επόμενη ημέρα...για το επόμενο λεπτό. Έτσι λοιπόν εντάχθηκα ...γνώρισα τους ανθρώπους του συλλόγου. Και ορκίστηκα...μυστικά...πως θα είμαι δίπλα τους σε κάθε κάλεσμα.  Και αυτό κάνω από τότε...είμαι δίπλα τους. Με τα χρώματά μου, με τις λέξεις μου...με αστερόσκονη.... Και τους ευχαριστώ !
Η σχέση μου με τον σύλλογο »Η ΠΙΣΤΗ» ξεκίνησε το 2012 όταν μέσω της ομάδας όπου παραμένω ενεργό μέλος Ζωγράφοι σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ ενημερώθηκα πως ο σύλλογος χρειάζεται άτομα εθελοντές για το καλλιτεχνικό εργαστήρι .
Επισκέφτηκα το Παίδων Αγ.Σοφία από την άλλη είσοδο. Εκεί που στεγάζεται το κτήριο Μαριάννα Βαρδηνογιάννη .Εκεί που φιλοξενείτε ο σύλλογος Η ΠΙΣΤΗ.
Έδωσα μία μικρή συνέντευξη, περισσότερο γνωριμία ήταν, με την καλή φίλη Ρίτα Οικονόμου, εμψυχώτρια του συλλόγου…πέρασα.Μέσα στους εθελοντές . Δίνοντας ένα βαζάκι αστερόσκονη.
Η πρώτη μου επαφή με τα παιδιά αυτά. Με τα δυνατά παιδιά . Ήταν μοναδική.
Δεν θα ξεχάσω βγαίνοντας από το κτίριο…τον αέρα που ένιωσα να χαιδεύει το πρόσωπό μου…δεν θα ξεχάσω τα χρώματα του ουρανού…όλα μου φάνηκαν διαφορετικά…ενώ ήταν ακριβώς τα ίδια…
Τα παιδιά αυτά…κάθε φορά που ζωγράφισα μαζί τους…είχαν να μου δώσουν και κάτι. Κάτι σημαντικό. Δύναμη…για την επόμενη ημέρα…για το επόμενο λεπτό.
Έτσι λοιπόν εντάχθηκα …γνώρισα τους ανθρώπους του συλλόγου. Και ορκίστηκα…μυστικά…πως θα είμαι δίπλα τους σε κάθε κάλεσμα.
Και αυτό κάνω από τότε…είμαι δίπλα τους. Με τα χρώματά μου, με τις λέξεις μου…με αστερόσκονη….
Και τους ευχαριστώ !

αστεροσκονη πιστη αστεροσκονη- πιστη γερμανιααστεροσκονη-γερμανια-πιστη-asteroskoni-germany-pisti-oropos

Advertisements

Ευχαριστώ που επισκεφτήκατε τον κόσμο της αστερόσκονης.Οι λέξεις είναι κατοχυρωμένες στον κόσμο των θνητών. Οι ζωγραφιές...στον κόσμο των αερικών .

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s