Διαγωνισμός Ποίησης: Οι στίχοι γίνονται ΠΡΑΞΗ και ΠΡΟΣΦΟΡΑ

 

 

Αν ψάχναμε μια λέξη, να περιγράψει το συναίσθημα που γεννά η προσφορά σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, να «ζωγραφίσει» την συμπαράστασή μας προς τα παιδιά που στερήθηκαν ένα χάδι ή παλεύουν με ασθένειες, ή να αποτελέσει το συνώνυμο της υποστήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αποζητούν την αλληλεγγύη μας για να υπερπηδήσουν τα εμπόδια της ζωής, αυτή θα ήταν η λέξη «ελπίδα». Το e-Charity.gr, από την ίδρυσή του, έδωσε έναν άγραφο όρκο, που πάντα θα υπηρετεί με αγάπη και αφοσίωση. «Να είμαστε εκεί που ο συνάνθρωπός μας, έχει ανάγκη». 

Δίπλα σε Ιδρύματα που προστατεύουν παιδιά, μαζί με τους μικρούς και μεγάλους αγωνιστές που παλεύουν με ανίατες ασθένειες, κοντά στους συνανθρώπους μας που αντικρίζουν το σκληρό πρόσωπο της κοινωνίας, στο πλευρό των συμπολιτών μας που δίνουν μάχη για την αξιοπρέπεια, την κοινωνική συνοχή και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης. Για να συνεχίσουμε όμως τον αγώνα μας να υποστηρίζουμε όσους μας έχουν ανάγκη, χρειαζόμαστε και τους δικούς μας αρωγούς στο έργο αλληλεγγύης που υπηρετούμε. Εταιρίες και επιχειρήσεις με κοινωνικό προφίλ, αναπτύσσοντας την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη τους, συμπαραστέκονται στην προσπάθειά μας, να κάνουμε τον κόσμο μας, λίγο καλύτερο.

Γιατί, τον κόσμο αυτό τον δανειστήκαμε και οφείλουμε να τον παραδώσουμε στα παιδιά μας, βελτιωμένο και με περισσότερες ευκαιρίες. Για να λάμψει και πάλι η «ελπίδα» πάνω από την χώρα μας, πρέπει όλοι μαζί, να γίνουμε κρίκοι της αλυσίδας ανθρωπιάς. Γιατί «Δεν χρειάζεται πολύ ΑΛΛΑ χρειάζονται ΠΟΛΛΟΙ».

Συνδυάζοντας την τέχνη της ποίησης με την προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας, διοργανώσαμε τον πρώτο μας Ποιητικό Διαγωνισμό, συγκεντρώνοντας συμμετοχές ανθρώπων που αγαπούν να εκφράζονται μέσω στίχων, σας καλούμε να ψηφίσετε τα ποιήματα που σας αρέσουν με ένα LIKE στην αντίστοιχη συμμετοχή του κάθε διαγωνιζόμενου. Για να είναι έγκυρη η ψήφος σας, πρέπει πρώτα να κάνετε LIKE στην επίσημη σελίδα του e-Charity.gr στο Facebook. Αποτελεί την έμπρακτη επιβράβευσή σας προς τους Χορηγούς μας, που θα συνεισφέρουν οικονομικά στην ενίσχυση των Ιδρυμάτων που στηρίζουμε μέσω του περιοδικού. Έτσι θα ανακουφιστούν παιδιά που μεγαλώνουν χωρίς φυσικές οικογένειες, γυναίκες που προστατεύονται οι ίδιες και τα παιδιά τους από την ενδοοικογενειακή βία που γνώρισαν στο παρελθόν, Έλληνες που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας καθώς και οικογένειες που μαστίζονται από την φτώχεια και την ανέχεια.

 

Εάν θέλετε να ενισχύσετε κι εσείς τον αγώνα μας για τα Ιδρύματα που υποστηρίζουμε, μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα που βρίσκονται συγκεντρωμένες οι συμμετοχές των διαγωνιζομένων, στον σύνδεσμο του Διαγωνισμού Ποίησης  και να περιηγηθείτε στα ποιήματα του συμμετέχοντα που σας ενδιαφέρει ή να δείτε και τις υπόλοιπες συμμετοχές. Απλώς πατήστε LIKE και συνεισφέρετε κι εσείς με τον πιο απλό τρόπο, σε μια μεγάλη και σημαντική προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς.

e-Charity.gr

 

η συμμετοχή της αστερόσκονης

http://www.e-charity.gr/final.php?id=645&tef=May&y=2012

 

 

Advertisements

Ευχαριστώ που επισκεφτήκατε τον κόσμο της αστερόσκονης.Οι λέξεις είναι κατοχυρωμένες στον κόσμο των θνητών. Οι ζωγραφιές...στον κόσμο των αερικών .

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s