ΑΝΕΚ

Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής σε καράβια της ΑΝΕΚ.Τα έσοδααπό την αγορά των εκθεμάτων  πήγαν εξ ολοκλήρου στο ίδρυμα Χατζηκώνστα.Οι Ζωγράφοι σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ ήταν εκεί με τα έργα τους . Για την αφίσα της έκθεσης εν πλω επιλέχθηκε το έργο μου!
Το καλοκαίρι του 2013 πραγματοποιήθηκε έκθεση ζωγραφικής σε καράβια της ΑΝΕΚ.Τα έσοδααπό την αγορά των εκθεμάτων πήγαν εξ ολοκλήρου στο ίδρυμα Χατζηκώνστα.Οι Ζωγράφοι σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ ήταν εκεί με τα έργα τους . Για την αφίσα της έκθεσης εν πλω επιλέχθηκε το έργο μου!
Αγαπητοί φίλοι της αστερόσκονης.  Μία ακόμη δράση βρίσκεται σε εξέλιξη . Αυτή τη φορά με την εθελοντική κίνηση ''Ζωγράφοι σε δράση για τα Παιδιά '' όπου συμμετέχω ενεργά ακόμη και από εδώ .Από την Γερμανία. Σας κοινοποιώ την ανακοίνωση της ομάδας των Ζωγράφων και το έργο της συμμετοχής μου. Διαδόστε αυτό το μήνυμα αγάπης και όσοι τυχεροί ταξιδέψετε με κάποιο από τα καράβια της ΑΝΕΚ επισκεφτείτε τους χώρους που θα διαμορφωθούν για την έκθεση εν πλω. Επίσης όσοι ανήκετε στον καλλιτεχνικό κόσμο μπορείτε να προσφέρετε την αγάπη σας με ένα ή και παραπάνω έργα σας. Σας ευχαριστώ, ''είθε το φως που πρόσφατα άναψε τα κεριά μας να διατηρήσει εκείνο...της καρδιάς μας !'' Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Φίλοι της ομάδας μας, καιρός για νέα δράση!!! Οι ''ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά'' και η ΑΝΕΚ διοργανώνουν μπαζάρ στα πλοία της εταιρείας με έργα ζωγραφικής και χειροτεχνίες, για την ενίσχυση του ιδρύματος Χατζηκώνστα. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το περυσινό αντίστοιχο μπαζάρ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε, λοιπόν, από τώρα κι ως την 1 Ιουνίου, να στέλνετε τα έργα σας στην διεύθυνση του ιδρύματος, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την καλοκαιρινή σεζόν. Προτείνουμε, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό, θέματα καλοκαιρινά, ώστε να μπορούν να πουληθούν ευκολότερα. Επίσης οι πίνακες να μη ξεπερνούν την διάσταση 40Χ50 για να χωρούν στις προθήκες. Ελάτε να δώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και την έμπνευσή μας για ένα παιδικό χαμόγελο!!! Η διεύθυνση αποστολής των έργων: ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ Λεωφ.Κηφισίας 374 - 152 33 Χαλάνδρι περισσότερα για τους Ζωγράφους σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ 	http://zografoisedrasi.blogspot.com/
Αγαπητοί φίλοι της αστερόσκονης.
Μία ακόμη δράση βρίσκεται σε εξέλιξη .
Αυτή τη φορά με την εθελοντική κίνηση »Ζωγράφοι σε δράση για τα Παιδιά » όπου συμμετέχω ενεργά ακόμη και από εδώ .Από την Γερμανία.
Σας κοινοποιώ την ανακοίνωση της ομάδας των Ζωγράφων και το έργο της συμμετοχής μου.
Διαδόστε αυτό το μήνυμα αγάπης και όσοι τυχεροί ταξιδέψετε με κάποιο από τα καράβια της ΑΝΕΚ επισκεφτείτε τους χώρους που θα διαμορφωθούν για την έκθεση εν πλω.
Επίσης όσοι ανήκετε στον καλλιτεχνικό κόσμο μπορείτε να προσφέρετε την αγάπη σας με ένα ή και παραπάνω έργα σας.
Σας ευχαριστώ,
»είθε το φως που πρόσφατα άναψε τα κεριά μας
να διατηρήσει εκείνο…της καρδιάς μας !»
Ελένη Βασιλείου-Αστερόσκονη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φίλοι της ομάδας μας, καιρός για νέα δράση!!! Οι »ζωγράφοι σε δράση για τα παιδιά» και η ΑΝΕΚ διοργανώνουν μπαζάρ στα πλοία της εταιρείας με έργα ζωγραφικής και χειροτεχνίες, για την ενίσχυση του ιδρύματος Χατζηκώνστα. Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, καθώς το περυσινό αντίστοιχο μπαζάρ είχε πολύ μεγάλη επιτυχία. Μπορείτε, λοιπόν, από τώρα κι ως την 1 Ιουνίου, να στέλνετε τα έργα σας στην διεύθυνση του ιδρύματος, ώστε να είναι όλα έτοιμα για την καλοκαιρινή σεζόν. Προτείνουμε, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό, θέματα καλοκαιρινά, ώστε να μπορούν να πουληθούν ευκολότερα. Επίσης οι πίνακες να μη ξεπερνούν την διάσταση 40Χ50 για να χωρούν στις προθήκες. Ελάτε να δώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και την έμπνευσή μας για ένα παιδικό χαμόγελο!!! Η διεύθυνση αποστολής των έργων:
ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ
Λεωφ.Κηφισίας 374 – 152 33 Χαλάνδρι
περισσότερα για τους Ζωγράφους σε δράση για τα ΠΑΙΔΙΑ
http://zografoisedrasi.blogspot.com/

Advertisements

Ευχαριστώ που επισκεφτήκατε τον κόσμο της αστερόσκονης.Οι λέξεις είναι κατοχυρωμένες στον κόσμο των θνητών. Οι ζωγραφιές...στον κόσμο των αερικών .

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s